Retur & Leverans

Retur & Leverans

Leverans:

Normal leveranstid är 4-8 arbetsdagar, vid eventuella avvikelser kontaktar vi er. Fashionz.se kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt. Varorna skickas endast inom Sverige. Vid köp så får du orderbekräftelse direkt till E-post. När ditt paket skickas iväg så får du spårnings nummer till E-post/Sms så att du kan spåra ditt paket. 

Om leveransförsening av någon anledning uppstår kommer vi att kontakta er. Givetvis kommer vi att göra allt vi kan för att leverera er beställning så snabbt som möjligt. Som kund har ni rätt att häva köpet vid omfattande leveransförsening.

Retur:

Kontakta oss på support@fashionz.se med ordernummer på produkten ni vill returnera så vi kan skicka retur instruktioner. Du som kund betalar vid retur. Vi rekommenderar att du skickar tillbaka produkten spårbart. Du ansvarar att vi får produkten i samma skick som ni fick den.

När er retur inkommit och behandlats av oss justerar vi er faktura/betalning hos Klarna. En bekräftelse skickas även till er e-post.